Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Yoğun antrasit rengi, bulutsuz antrasit rengine kıyasla olabildiğince derin bir renktir. Yeğin bir renk olamsının katı düzen özge sel renklerle bile berenarı eksiksiz bir şekilde kombinlenir.

Habitat odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasarımına çağdaş bir çekicilik tren.

Möble ve dar dekorasyonunda çok sık kullanılan antrasit, yanında biraşırı rengi de kullanmaya yer oluşturur. Akak odasından balkona kadar geniş kullanma düzı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Bellona ayrımıyla elan güzel seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit ve parafinın kombinasyonu çağcıl dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak ferah bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist layihamların cihetı düzen çağdaş mobilyalarla da tam bir düzen bağırsakindedir.

Ilenmeşap detaylarla üstelik yaratır. Merasimsiz başüstüneğu kadar da habbe genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat yeterli uygulanabilir.

Antrasit ve gri renklere mevla yatak odası takımınızla uyumlu görüntü perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin ilgisiz ve nötr etkisini dengelemek midein üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik mecra odası ekibinızı tamamlarken nar çciğereği, açıkça mai veya turuncu kabil hamam ve canlı renkleri antrasit renk tonları görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını katkısızlar.

Kâmil bir antrasit uyumu daha fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki yoğun antrasit, kar beyaz mutfak dolapları ve beyaz yeryüzü ile dengelenmiş.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve temel malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava yuvarı kazandırır.

Buz grisi rengi devran dakika gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. antrasit duvar boyas Aydınlık ve bol bir hava kurmak yürekin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temaşa ederken gayrı renklerle kâmil bir harmoni kucakerisindedir.

Farklı kapsam ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zorluklalü bir bulaşık yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge antrasit gri boya kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page